Skip to content

5 Lépés, Fogyás

fogyásFogyás egyszerűen, mint minden más értékes időt vesz igénybe egy bizonyos fokú munka. A fogyás a cél, célok erőfeszítést igényel

Amikor az emberek azt mondják, hogy meg kell enni, egészségesebb, vagy edzeni nem egy nagy dolog. Valójában ez egy nagy dolog, de megy, hogy az elkötelezettség, az a kemény munka, idő.

Ha elfogadod, hogy ez, meg feldolgozni, annál nagyobb esélye lesz, hogy valóban a fogyás hosszú távon.

A közhiedelemmel ellentétben nem kell sok időt töltenek, vagy fizetni az orron keresztül, hogy lefogy, sikeresen. Nem kell, hogy ez a helyzet. Az egyetlen dolog, amit biztosan szükséged van, hogy egy erős, elkötelezett határozat, hogy ez az idő valójában fogsz csinálni anélkül, hogy bármilyen kifogás.

Kövesse a következő 5 lépés, hogy a fogyás pedig eléri a fogyás céljait egy értelmes, egészséges.

Első Lépés

Reális arról, hogy mennyire el lehet veszíteni. Közel a fejében, hogy a termékek az az ígéret, hogy nagy mennyiségű fogyás rövid idő alatt. Ez messze túl magas szám ahhoz, hogy egészséges. Elveszíti ezt a súlyt egy ilyen alkalommal azt eredményezné, hogy az állandó fáradtság.

A legtöbb súly veszteséget lehet elérni, majd vissza a bosszú,nem csoda, hogy fel akarod adni. Cél, hogy elvesztem, nem több, mint 3 kilós súlyt egy héten. Ez egy működő módszer, mert akkor nem lesz messze meghaladja a képességeit.

Második Lépés

Válasszon egy módja annak, hogy csináld. Figyelmen kívül hagyja a hóbort, a gyógyszerek, illetve bármely más, úgynevezett fogyás aids. Segítségével egy értelmes megközelítés adsz magadnak egy sokkal nagyobb esélye van a sikerre.

Próbálja meg, hogy dobja annyi egészségtelen élelmet jelenlegi diéta, amennyire csak lehetséges, majd cserélje ki egy egészséges étel. Soha ne hagyd ki a reggelit enni többször a nap folyamán tartva az adagok kicsik. Ez tartja az anyagcsere forog.

Harmadik Lépés

Tartsa a fogyás napló. Ez arat nagy haszonnal, mint te is ellenőrizd, hogy a progresszió. Akár azt is használja a lapban, hogy miért nem egy héttel lehet, hogy jobb, mint a másik nézi, hogy mit tett másképp.

Írd le, hogy mit eszel, amikor eszel. Azt is írd le, havi mérések súly. Ez megmutatja, hogy a progresszió idővel jár, mint a motiváció.

Negyedik Lépés

Gyakorlat figyelembe veszi az 50% az eredmény. Ha nem gyakorolja, csak támaszkodni, hogy a diéta akkor megy, hogy egy hosszú ideje annak, hogy lefogy.

Gyakorló oda gyorsabb. Nem kell pénzt költeni beszerzési gyakorlat berendezés, vagy csatlakozz egy edzőteremben. Nem kell kerülni, hogy gyakorolja a saját otthonában. Számtalan gyakorlat, hogy lehet tenni anélkül, hogy a befektetés a gyakorlásra.

A legtöbb bokszolók, esküszöm, csak használ a testüket, hogy gyakorolja,ha elég jó, hogy ezek a srácok ,biztos vagyok benne, hogy lesz egy kis hasznot. Ha nem tudod, hogy melyik gyakorlatokat csinálni, akkor csak nézd meg az interneten, több száz, ha nem ezer, a rendelkezésre álló források. Gyakorlat eltekintve növekvő fogyás is ad, számtalan egyéb egészségügyi ellátások.

Ötödik Lépés

Mindig összpontosítani, miért csinálja, miért kezdett. Ne feledje, hogy összpontosítson a végeredmény, nem pedig, hogy milyen nehéz lesz. A dolog egy gondolat az, hogy minél jobban összpontosítani, hogy a nagyobb s nagyobb lesz.

Ha például felébredsz reggel, nem várom, hogy az edzést, akkor ez a gondolat fog játszani a fejemben egész nap. Amikor elérkezett az idő, hogy gyakorlat, hogy a gondolat hatalmas lesz, valószínűleg beszélt volna ki magát gyakorlása.

Nem elsősorban a dolgokat, hogy nem várom,csak akkor, amikor tudod, hogy ez az idő. Gondolj, milyen jó lesz, hogy nézd, szerintem azzal, hogy mások mit fognak mondani, hogy boldogabb lesz, de ezeket a gondolatokat, ha a fókusz őket is nagyobb, mint a rosszak.

Hát ez van. Ne kezdj el rögtön, jó gondolni a dolgokat, akkor az előkészületek a fogyás céljait. Ne felejtsd el, hogy csak fogyni által ténylegesen csinál valamit, akkor kövesse az alábbi 5 lépés, hogy a fogyás.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.